Sitruuna-kanakastike

Kypsennä rintafileet uunissa pakkauksen ohjeen mukaan.

Kuutioi.

Sulata voi, sekoita jauhot.

Älä ruskista.

Lisää nesteet ja mausteet.

Anna kiehua hiljalleen, kunnes kypsää.

Lisää broilerikuutiot ja tarkista maku.

Nokare voita kruunaa maun.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala0.4g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Vesi16g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton1.8g0.4kcal0g0g0g0g
Broilerin rintafilee, maustettu (Solängen), annos 100g40g45kcal8.9g0.6g0.8g0.2g
Kevytkerma8.1g10kcal0.3g0.4g0.8g0g
Ruokakerma Valio 5%8.1g4.8kcal0.1g0.2g0.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.6g9kcal0.3g1.8g0g0.1g
Voi (perinteinen meijerivoi)0.6g4.4kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g149kcal19.4g6g5.2g0.6g
Valittu annoskoko78g75kcal9.7g3g2.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna39g37kcal4.9g1.5g1.3g0.2g
Arvot/100g100g96kcal12.4g3.8g3.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=203790