Possupata

Ruskista pannulla sipuli ja lihat.

Siirrä toiseen astiaan.

Ruskista herkkusienet, lisää sekaan sipuli, lihat ja jauhot.

Sekoita.

Lisää sekaan kerma, tuorejuusto ja tarvittaessa vettä.

Hauduta 30min tai kunnes liha on kypsää.

Tarjoa riisin, perunan tai kasvisten kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 835 grammaa

Santtuliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaansuikale, annos 620g19g19kcal3.7g0.4g2.1g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Herkkusieni19g2.8kcal0.4g0.1g0.1g0.3g
Vehnäjauho puolikarkea 0.9g3.2kcal0.1g0.7g0g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)19g11kcal0.2g0.8g0.7g0g
Creme Bonjour 15% valkosipuli9g17kcal0.6g0.4g1.4g0g
Ruokaöljy keskiarvo 1.4g12kcal0g0g1.4g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g135kcal10.2g5.6g11.4g1g
Valittu annoskoko78g68kcal5.1g2.8g5.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna39g34kcal2.6g1.4g2.9g0.3g
Arvot/100g100g87kcal6.5g3.6g7.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204522