Makaroonijauhelihaseos

Keitä makaroni.

Kuullota sipulia hetki, paista samassa jauheliha, mausta mustapippurilla, suolalla ja paprikajauheella.

Sekoita keskenään, anna vetäytyä.

Raasta Kadett.

Ripottele päälle valmiiseen annokseen hieman.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 164 grammaa

Nunju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni keitetty (Myllyn paras), annos 300g38g47kcal1.7g9.6g0.2g0.4g
Rönkän jauhettu naudan paisti (Rönkä), annos 300g29g37kcal6g0g1.4g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g5.3g1.4kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kadett juusto 5% (Arla), annos 30g4.8g9kcal1.6g0.1g0.2g0g
Mustapippuri 0.7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.2g
Paprikajauhe 0.6g1.8kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana157g197kcal19.2g20.8g3.8g1.8g
Valittu annoskoko78g99kcal9.6g10.4g1.9g0.9g
Annoskoko puolitettuna39g49kcal4.8g5.2g1g0.5g
Arvot/100g100g126kcal12.3g13.3g2.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=206416