Pasta-soijarouhe-kasviskeitto

Listan aineiden lisäksi tarvitaan 1 punainen chilipaprika, 1 ruukku lipstikkaa tai persiljaa, mustapippuria.

Pilko sipulit ja kesäkurpitsat ja kuullota niitä öljyssä kattilan pohjalla.

Lisää keittojuurekset, tomaattimurska, vesi, chili+mustapippuri ja soijarouhe.

Anna kiehua 5 minuuttia, lisää sitten pasta ja keitä kypsäksi.

Lisää vihreät pavut kypsentämisen loppuvaiheessa, keittele niin kauan että keitto on sopivan kypsää.

Lisää tarvittaessa suolaa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2955 grammaa

Sananjalka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g10g4.3kcal0.2g0.9g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 11g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 5.3g1.8kcal0.1g0.3g0g0.2g
Rakettispagetti keltainen (Myllyn paras)1.3g4.6kcal0.2g0.9g0g0.1g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g1.1g3.4kcal0.5g0.3g0g0.2g
Pavut, ohuet vihreät, Pirkka7.9g2.1kcal0.2g0.3g0g0.2g
Oliiviöljy 0.4g3.5kcal0g0g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 40g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g44kcal2.6g6.2g0.8g1.6g
Valittu annoskoko78g22kcal1.3g3.1g0.4g0.8g
Annoskoko puolitettuna39g11kcal0.7g1.6g0.2g0.4g
Arvot/100g100g28kcal1.7g4g0.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207436