Juustoinen pannuleipä (karppi)

Jauheet ja juusto sekoitetaan, lisätään kananmuna ja sekoitetaan taikina tasaiseksi.

Paistetaan pannulla (voissa) kääntäen, kun pinta sopivan vaaleanruskea.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 109 grammaa

Rilisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa11g32kcal2.5g0g2.5g0g
Leivinjauhe 3.6g6.3kcal0.2g1.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 39g56kcal4.9g0.1g4g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g7.2g43kcal1.7g0.5g3.9g0g
Voi 5g36kcal0.1g0g4.1g0g
Psylliumkuitu, annos 6g4.3g2.2kcal0g0g0g3.6g
Seesaminsiemen kuoreton (Gogreen)4.3g25kcal1.1g0.4g2.4g0.5g
Pellavansiemenrouhe,Risetti3.6g18kcal0.9g1.2g1g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g439kcal22.8g7.2g35.8g10.2g
Valittu annoskoko78g220kcal11.4g3.6g17.9g5.1g
Annoskoko puolitettuna39g110kcal5.7g1.8g9g2.6g
Arvot/100g100g281kcal14.6g4.6g22.9g6.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=208365