Porsaanfilettä, uunijuureksia ja kidneypapuja Vindaloo-kastikkeessa

Leikkaa liha kuutioiksi.

Laita kaikki ainekset uunivuokaan.

Sekoita.

Lisää suolaa ja muita mausteita tarvittaessa/maun mukaan.

Peitä vuoka kannella/foliolla.

Kypsennä uunissa 200-225C kunnes juurekset ja liha ovat kypsiä (1-1,5 tuntia).

Syö!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 538 grammaa

Martsavo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 24g30kcal5g0g1.1g0g
Uunijuurekset (Porkkana,lanttu,palsternakka,sipuli) (Pirkka), annos 500g27g8.2kcal0.3g1.5g0.1g0g
Kidneypapuja suolaliemessä (Pirkka), annos 230g8.4g7.5kcal0.5g1.3g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka2.5g2.1kcal0.1g0.5g0g0g
Vindaloo kastike (Santa maria), annos 100g13g11kcal0.2g1.1g0.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g118kcal12.2g8.8g3.6g0g
Valittu annoskoko78g59kcal6.1g4.4g1.8g0g
Annoskoko puolitettuna39g29kcal3.1g2.2g0.9g0g
Arvot/100g100g75kcal7.8g5.6g2.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=209308