Kesäkurpitsapasta herkkusienikastikkeella (raaka)

Kuori kesäkurpitsa ja tee siitä kuorimaveitsellä pastamaista nauhaa.

Sekoita tehosekottimessa noin 1-2 tl oliiviöljyä, 50 g manteleita, puolikas valkosipulinkynsi, 1/2 tl merisuolaa ja 1/2 dl vettä ja kaada seos "pastan" sekaan.

Tee tehosekoittimessa vielä sienikastike, johon tulee 2,5 dl herkkusieniä, 1 tl oliiviöljyä, 1/2 valkosipulinkynsi ja 1/2 tl merisuolaa.

Kastike on parempaa, jos annat sen levätä hetken.

Kaada kastike pastan päälle ja koristele halkaistuilla kirsikkatomaateilla.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 568 grammaa

Emsq
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 28g5kcal0.2g0.7g0.1g0.2g
Herkkusieni säilyke 28g4.7kcal0.6g0.1g0.1g0.7g
Oliiviöljy 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Vesi14g0kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Manteli 6.9g42kcal1.7g0.5g3.7g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g139kcal5g2.8g11.6g2.8g
Valittu annoskoko78g70kcal2.5g1.4g5.8g1.4g
Annoskoko puolitettuna39g35kcal1.3g0.7g2.9g0.7g
Arvot/100g100g89kcal3.2g1.8g7.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=210792