KANARISOTTO

Paista pannulla 400 g hunajamarinoituja broilerin fileesuikaleita.

Lisää 6 dl vettä, 3dl riisiä, kanaliemikuutio ja pussi pakaste herne-maissi-porkkanaa.

Anna kiehua vähän aikaa ja lopuksi miedolla lämmöllä anna risoton kypsyä rauhassa meheväksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Tartsani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin Fileesuikaleet Hunaja (Atria), annos 200g37g52kcal5.9g0.9g2.7g0g
Riisi, pitkäjyväinen, keitetty, suolaton 22g32kcal0.7g7g0g0.1g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.9g2.4kcal0.1g0.1g0.2g0g
Apetit herne maissi porkkana 200g18g13kcal0.6g2.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g197kcal14.6g20.4g6g0.2g
Valittu annoskoko78g98kcal7.3g10.2g3g0.1g
Annoskoko puolitettuna39g49kcal3.7g5.1g1.5g0.1g
Arvot/100g100g126kcal9.3g13g3.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211396