Pizzapohja ilman munaa

Ohje alunperin karppaus.

Infon sivulta.

Olen pikkuisen muuttanut sitä.

Sekoita psyllium, hiiva ja vesi, anna turvota.

Lisää muut aineet ja vaivaa.

Levitä pellille ja anna kohota lämpiävässä uunissa jonkin aikaa.

Täytä ja paista 225* vartin verran.

Pohja jää melko pehmeäksi, sormin syöminen ei onnistu.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi50g0kcal0g0g0g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g1.7g0.9kcal0.1g0g0g1.7g
Kuivahiiva, annos 11g0.8g3kcal0.4g0.3g0g0g
Soijajauhot, Soyolk7.4g30kcal2.9g1.2g1.5g0.9g
Vehnälese 6.6g15kcal0.9g1g0.3g2.5g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl7g63kcal0g0g7g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 5g34kcal1.3g0.3g2.9g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g290kcal11.2g5.6g23.4g11.4g
Valittu annoskoko78g145kcal5.6g2.8g11.7g5.7g
Annoskoko puolitettuna39g73kcal2.8g1.4g5.9g2.9g
Arvot/100g100g185kcal7.2g3.6g15g7.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=212362