Lihapata rehuilla

Paista kastikelihat rapeiksi pannulla ja nosta ne jäähtymään.

Paloittele paiston aikana kasvikset paloiksi ja lihat paistettuasi paista herkkusienet lihoista irronneessa rasvassa.

Laita paloitellut kasvikset ja paistetut herkkusienet pataan ja murenna käsin rapeaksi paistettu kastikeliha sekaan.

Lisää mausteet makusi mukaan.

Lisää vettä sen verran että ainekset peittyvät.

Ruskista karjalanpaistilihat pannulla ja nosta ne pataan päällimmäiseksi.

Paistetaan n. 200-asteisessa uunissa tunnin ajan, sekoitetaan ja alennetaan lämpötila 150 asteeseen seuraavaksi tunniksi.

Tämän jälkeen lisätään ruokakerma ja sekoitetaan (tarkasta mausteet) ja annetaan hautua kannen alla n. tunnin ajan.

Maustetaan oman maun mukaiseksi esim.

mustapippurilla, suolalla, persiljalla, valkopippurilla, chilillä, paprikajauheella, tms.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 410 grammaa

Naswii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g4.8g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Herkkusieni 6.7g1.1kcal0.1g0g0g0.1g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Porkkana 6.3g2.1kcal0g0.3g0g0.2g
Bataatti, kuorittu 8.4g6.8kcal0.1g1.4g0g0.3g
Lihapata, karjalanpaisti, nauta, keskirasvainen sika 29g34kcal4.1g0g2g0g
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl3.8g3.2kcal0.1g0.2g0.3g0g
Kastikeliha, raaka (Saarioinen), annos 350g6.1g20kcal0.9g0g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana157g137kcal10.8g4.2g8.2g1.4g
Valittu annoskoko78g68kcal5.4g2.1g4.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna39g34kcal2.7g1.1g2.1g0.4g
Arvot/100g100g87kcal6.9g2.7g5.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214938