Bolognese

Ruskista sipulit pannulla, lisää viipaloitu tai murskattu valkosipuli.

Ruskista sitten sekaan jauheliha.

Lisää tomaattimurskaa ja raastettua porkkanaa.

Mausta suolalla ja rosmariinilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Rechaka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 30g67kcal5.3g0g5.1g0g
Tomaattimurska 30g8.8kcal0.2g1.6g0.1g0.6g
Sipuli (kuorittu)7.5g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g10g2.7kcal0.1g0.6g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g162kcal11.6g5.4g10.4g1.8g
Valittu annoskoko78g81kcal5.8g2.7g5.2g0.9g
Annoskoko puolitettuna39g40kcal2.9g1.4g2.6g0.5g
Arvot/100g100g104kcal7.4g3.5g6.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215452