Kanamakaroonilaatikko

Kana paistetaan pannulla kypsäksi.

Keitä fusillit (tai tavallinen tumma makarooni) vedessä, jossa on kasvisliemikuutio.

Suolaa ei tarvitse erikseen lisätä.

Sekoita kana fusilleihin, kaada vuokaan, kaada kerma tasaisesti vuokaan ympäriinsä, laita juustoraastetta päälle.

Uuni 200C ja puoli tuntia.

Tulee nopeasti ja helposti.

Voit muokata helposti laittamalla sekaan yrttejä tai pekonia.

Makaroonin määrää voi myös vähentää, esim. 3/4 osaa pussista riittää hyvin.

Voit myös vaihtaa valmiiksi maustetun kanan naturelliin, ja maustaa itse- suurin osa kaloreista on juuri niissä maustemössöissä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Succubus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileitä, maustettuja (Kariniemi), annos 245g25g35kcal4.8g0.7g1.6g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl21g18kcal0.3g0.9g1.4g0g
Fusilli tumma pasta (Torino), annos 100g21g72kcal3.3g13.2g0.5g1.2g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow1.3g3.5kcal0.1g0.1g0.3g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g10g27kcal3.1g0.2g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g311kcal23.2g30.2g10.6g2.4g
Valittu annoskoko78g155kcal11.6g15.1g5.3g1.2g
Annoskoko puolitettuna39g78kcal5.8g7.6g2.7g0.6g
Arvot/100g100g199kcal14.9g19.3g6.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=216081