Suklaakakku jauhoton TK

Sulata voi ja suklaa mikrossa puolella teholla.

Vatkaa seos tasaiseksi.

Sekoita joukkoon suola, kaakaojauho, kerma ja vaniljasokeri sekä vatkatut kananmunat.

Kaada seos vuokaan ja paista 15 minuuttia tai kunnes kakku on noussut reunoilta ja keskusta on kiinteähkö.

Anna jäähtyä ennen tarjoilua, säilytä viileässä.

Tarjoa kakun kanssa halutessasi kermavaahtoa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 36 grammaa

Terhi54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suklaa tumma, Ecuador 70% Extra Bitter 125g23g117kcal2g6.7g9.2g1.4g
Voi, 1 tl, 5 g16g118kcal0.2g0.2g12.9g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton2g6.5kcal0.5g0.2g0.4g0g
Kananmuna kuoreton 16g23kcal2g0g1.7g0g
Kuohukerma,valio,2dl20g69kcal0.4g0.6g7.1g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.7g2.7kcal0g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g672kcal10.2g16.8g62.6g2.8g
Valittu annoskoko78g336kcal5.1g8.4g31.3g1.4g
Annoskoko puolitettuna39g168kcal2.6g4.2g15.7g0.7g
Arvot/100g100g430kcal6.5g10.7g40g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=216347