Juustosalaatti

Sulata pakastemaissi, pilko kaikki kasvikset ja heitä idut mukaan.

Sekoita öljy ja etikka sekä mausta kastike valkosipulijauheella ja mustapippurilla.

Sekoita.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Raejuusto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 19g2.4kcal0.2g0.2g0g0.2g
Maissinjyvä, keitetty, suolaton 11g15kcal0.3g2.6g0.2g0.4g
Itu, mungpapu,sinimailanen, annos 50g6.2g2kcal0.2g0.2g0g0.1g
Paprika, punainen16g4kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Kurkku 17g1.9kcal0.1g0.2g0g0.1g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 6.2g23kcal1.4g0g2g0g
Auringonkukkaöljy 2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g1.6g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g134kcal4.6g8g8.8g2.2g
Valittu annoskoko78g67kcal2.3g4g4.4g1.1g
Annoskoko puolitettuna39g34kcal1.2g2g2.2g0.6g
Arvot/100g100g86kcal2.9g5.1g5.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=220381