Parsa-kukkakaalipaistos

Pilko kaalit pieniksi mieluisiksi paloiksi.

Keitä niitä vedessä n. 5min.

Valuta.

Paista jauheliha ja paprikat voissa.

Sekoita kaalit ja lihamössö.

Nakkaa seos vuokaan,
päälle aurajuusto, ruokakerma ja juustoraaste.

Maustoin tätä lihamauste-seoksella ja aromisuolalla.

Paista 200c semmoinen tunti.

Ja eiku tuas syömmään :D

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen6.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kukkakaali 19g4.4kcal0.3g0.4g0.1g0.4g
Parsakaali brokkoli 18g6.4kcal0.8g0.4g0.1g0.5g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g17g20kcal0.6g0.6g1.6g0g
Aurajuusto (Valio), annos 17g1.6g5.6kcal0.3g0g0.5g0g
Emmentaler gerieben (Frischpack)2g7.6kcal0.6g0g0.6g0g
HK Nauta-sika jauheliha 400g13g33kcal2.4g0g2.6g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.6g12kcal0g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g181kcal10.2g3.4g13.6g2g
Valittu annoskoko78g91kcal5.1g1.7g6.8g1g
Annoskoko puolitettuna39g45kcal2.6g0.9g3.4g0.5g
Arvot/100g100g116kcal6.5g2.2g8.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=220977