Fetasardiinit

Kuullota sipulia öljyssä hetki, lisää sitten tomaattimurska.

Sen jälkeen sardiinit sekä feta.

Mausta basilikalla ja mustapippurilla, purista sitruunamehu sekaan myös.

Lopuksi lisää myös keitetty pasta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Raejuusto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukkaöljy 1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g3.7g1kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.7g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Pirkka luomu tomaattimurska47g14kcal0.7g3g0.2g0g
Sardiini öljyssä (Pirkka), annos 85g8.4g18kcal1.9g0.1g1.2g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 9g21kcal1.3g0.2g1.7g0g
Sitruunamehu, laimentamaton1.9g0.4kcal0g0g0g0g
Spagetti 6.5g21kcal0.7g4.3g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana157g176kcal9.4g15.8g9g0.6g
Valittu annoskoko78g88kcal4.7g7.9g4.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna39g44kcal2.4g4g2.3g0.2g
Arvot/100g100g112kcal6g10.1g5.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223304