Broileria pekonilla ja sienillä

Pilko pekoni pieniksi paloiksi ja ruskista niitä pannulla.

Irtoava rasva kannattaa poistaa pannulta.

Lisää pieniksi pilkotut valkosipulinkynnet ja anna hetki paistua.

Lisää paloiksi pilkottu broileri ja anna ruskistua, lisää sienet, tilkka kermaa ja puoli purkkia Creme Bonjour Cuisinea.

Hauduta heti ja tarkista maku.

Itse käytin suolasieniä joten suolaa ei tarvinnut lisätä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Nelliflickan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka broilerin rintafileepihvi maustamaton36g39kcal8.1g0g0.6g0g
Pekoni atria18g62kcal2.7g0g5.4g0g
Sieni rouskut, suolattu 11g3kcal0.2g0.3g0.1g0.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.7g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 3.6g12kcal0.1g0.1g1.2g0g
Creme Bonjour Cuisine Tatti-Herkkusieni8.9g12kcal0.3g0.2g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g256kcal23g1.4g17g0.6g
Valittu annoskoko78g128kcal11.5g0.7g8.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna39g64kcal5.8g0.4g4.3g0.2g
Arvot/100g100g164kcal14.7g0.9g10.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228489