Puolukka-rahkapiirakka karppi gluteeniton

Sulata voi ja margariini.

Lisää piimä ja muna.

sekoita kuivat aineet.

Lisää rasvaseos kuiviin aineisiin ja kaada voidellulle ja kookoshiutalein "jauhotetulle" piirakkavuoalle.

Paita pohjaa 10min/200 asteessa.

Valmista täyte, sekoita jugu ja munat + lisää ripaus Steviajauhetta.

Kaada sitten puolukat piirakkapohjan päälle ja sen jälkeen juguseos.

Paista vielä 200 asteessa n. 30-40 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 169 grammaa

Therezza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Manteli 6.9g43kcal1.7g0.5g3.8g0.5g
Hasselpähkinä 5.2g34kcal0.7g0.2g3.2g0.9g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 0.3g1.2kcal0g0.3g0g0g
Leivinjauhe 0.9g1.5kcal0g0.3g0g0g
Voi 5.8g42kcal0.1g0g4.7g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 5.8g41kcal0g0g4.6g0g
Kananmuna kuoreton 2.9g4.1kcal0.4g0g0.3g0g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 6.9g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Puolukka 19g7.5kcal0.1g1.3g0.1g0.5g
Kananmuna kuoreton 10g14kcal1.2g0g1g0g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Kerma, kahvikerma, kevyt, rasvaa 10 % , vähälaktoosinen 15g17kcal0.5g0.7g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g414kcal9.8g7.4g38.2g3.8g
Valittu annoskoko78g207kcal4.9g3.7g19.1g1.9g
Annoskoko puolitettuna39g104kcal2.5g1.9g9.6g1g
Arvot/100g100g265kcal6.3g4.7g24.5g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228514