Juustoinen karppilihapulla

Pilko pekoni pieneksi, sekoita aineet keskenään.

Mausta mustapippurilla ja basilikalla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Ngale
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 51g163kcal13.6g0g12.2g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]10g34kcal1.2g0g3.8g0g
Kananmuna kuoreton 4g5.7kcal0.5g0g0.4g0g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia7.3g11kcal1.2g0g0.7g0g
Juusto, mozzarella 4.4g11kcal0.8g0g0.9g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.5g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana157g454kcal34.8g0.4g36g0g
Valittu annoskoko78g227kcal17.4g0.2g18g0g
Annoskoko puolitettuna39g114kcal8.7g0.1g9g0g
Arvot/100g100g290kcal22.2g0.3g23g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=229588