Mantelileipä

Sekoita munat ja rahka, sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää rahkan ja munien sekaan.

Lisää vielä juustoraaste.

Paista 225 asteessa hiukan kohonneina puolisen tuntia tai kunnes ovat kauniin ruskeita.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 15g8.7kcal1.4g0.4g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 22g31kcal2.7g0.1g2.2g0g
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g14g82kcal2.9g0.9g7.4g0g
Juusto, keskiarvo 20g69kcal4.9g0g5.4g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 1.5g4.8kcal0.4g0.1g0.3g0.5g
Fibrex sokerijuurikaskuituhiutale, 2tl 6,5g1.5g0.9kcal0.1g0.1g0g1.1g
Vehnälese 0.9g2kcal0.1g0.1g0g0.3g
Kauralese 2.6g10kcal0.5g1.2g0.2g0.5g
Leivinjauhe 2g3.4kcal0.1g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g422kcal26.2g7.2g31.2g4.8g
Valittu annoskoko78g211kcal13.1g3.6g15.6g2.4g
Annoskoko puolitettuna39g106kcal6.6g1.8g7.8g1.2g
Arvot/100g100g270kcal16.8g4.6g20g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234129