Karppaajan munakas (karppaus)

Laita öljy ja voi kuumalle pannulle, lisää viipaloidut herkkusienet toiselle laidalle ja pekoni viipaleet toiselle laidalle pannua.

Lisää makusi mukaan suolaa herkkusieniin.

Laita paistetut sienet ja pekonit lautaselle odottamaan, mutta jätä rasva pannuun.

Riko munat pannuun ja lisää soija sekä oman makusi mukaan mausteet (paprikajauhe, vihreä tabasco, suola ja pippuri).

Kaada seos pannulle ja levitä koko pannulle anna hyytyä kiinteäksi, älä tee kokkelia vaan paista "lätty".

Kun munakas on hyytynyt, lisää pekonit toiselle puolelle ja päälle herkkusienet, silppua sienten päälle ruohosipuli.

Käännä toinen puoli munakkaasta päälle ja laita lautaselle.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 237 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 33g47kcal4.1g0.1g3.4g0g
Soijakastike 0.7g0.4kcal0g0.1g0g0g
Herkkusieni 13g2.1kcal0.3g0g0g0.2g
Voi 10g72kcal0.1g0g8g0g
Pekoni, Pirkka, viipale 17,5g RAAKApainoarvot10g29kcal1.4g0.1g2.6g0g
Ruohosipuli 1.6g0.4kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 10g88kcal0g0g9.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g476kcal11.8g0.6g47.8g0.4g
Valittu annoskoko78g238kcal5.9g0.3g23.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna39g119kcal3g0.2g12g0.1g
Arvot/100g100g304kcal7.5g0.4g30.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235207