Kesäkurpitsapaistos

Raasta kesäkurpitsa ja suolaa se kevyesti, ja purista hetken päästä vesi pois.

Sekoita kananmuna, jauho ja parmesaaniraaste sekä yrttimausteet.

Paista pizzakivellä tai uunipannulla (180 astetta) noin 20 minuuttia kunnes se on kuivahko ja alkaa ruskistua.

Lisää loput ainekset tässä järjestyksessä ja laita uuniin kunnes juusto on sulanut.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 394 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 20g3.6kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Kananmuna kuoreton 11g16kcal1.4g0g1.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2g6.8kcal0.2g1.4g0g0.1g
Parmesan formaggio da pasta2g9kcal0.8g0g0.7g0g
Basilika, tuore 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.2g0.6kcal0g0g0g0.1g
Tomaattikastike, Basilico, Barilla20g11kcal0.3g1.4g0.5g0.2g
Mustapippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Paprika vihreä 7.9g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)5g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss10g31kcal2.4g0.1g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g162kcal10.8g7.8g9.4g1.8g
Valittu annoskoko78g81kcal5.4g3.9g4.7g0.9g
Annoskoko puolitettuna39g40kcal2.7g2g2.4g0.5g
Arvot/100g100g104kcal6.9g5g6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235318