Kermainen uunilohi (karppaus)

Laita vihannekset vuokaan ja mausta, leikkaa koskenlaskija vihannesten päälle.

Aseta lohifilee kasvisten päälle nahkapuoli alaspäin.

Voitele lohifilee creme bonjour cuisinella ja laita päälle ruohosipuli.

Kaada kerma koko komeuden päälle ja laita uuniin 200c n. 20-25min.

Lohi kannattaa suolata pari tuntia ennen valmistusta!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 43g83kcal8g0g5.7g0g
Amerikansekoitus, Apetit13g3.6kcal0.2g0.6g0g0.3g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g2.6g7.2kcal0.5g0g0.6g0g
Ruohosipuli 1.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl8.5g29kcal0.2g0.3g3g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit11g14kcal0.3g0.2g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g274kcal18.4g2.2g21.4g0.6g
Valittu annoskoko78g137kcal9.2g1.1g10.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna39g69kcal4.6g0.6g5.4g0.2g
Arvot/100g100g175kcal11.8g1.4g13.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235531