Pestokana

Ruskista kana ja sipuli.

Lisää joukkoon kerma.

Anna hautua muutama minuutti ja lisää pesto sekä valkosipulin kynsi murskattuna.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan rintafilee maustamaton (Hk), annos 196g39g43kcal8.9g0g0.7g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)24g21kcal0.2g0.9g1.7g0g
Sipuli 10g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Pesto alla Genovese (Sacla italia), annos 50g4.4g19kcal0.2g0.2g1.9g0g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g172kcal18.8g3.4g8.6g0.4g
Valittu annoskoko78g86kcal9.4g1.7g4.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna39g43kcal4.7g0.9g2.2g0.1g
Arvot/100g100g110kcal12g2.2g5.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235868