Mantelikuitusämpylät (karppaus)

Muunneltu resepti karppaus.

Info:sta löytyvästä mantelileipä reseptistä.

Vatkaa munat ja rahka keskenään, mittaa toiseen kulhoon kuivat aineet ja sekoita, lisää kuivat aineet munarahkaan ja sekoita, lopuksi lisää juustoraaste.

Paista 200-225c niin kauan, että ovat kauniin ruskeita.

n.10-15min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 24g34kcal3g0.1g2.4g0g
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 6.5g3.8kcal0.6g0.2g0g0g
Emmental juustoraaste, lidl29g106kcal8.4g0g8.1g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g12g69kcal2.4g0.8g6.2g0g
Leivinjauhe 2.2g3.8kcal0.1g0.8g0g0g
Psyllium vuohelan herkku (Farina), annos 5g2.2g0.7kcal0g0g0g1.7g
Kuidukas, kolmen viljan leseseos (Myllyn paras)3.2g8.3kcal0.5g1.1g0.2g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g451kcal30g6g33.8g5.4g
Valittu annoskoko78g226kcal15g3g16.9g2.7g
Annoskoko puolitettuna39g113kcal7.5g1.5g8.5g1.4g
Arvot/100g100g289kcal19.2g3.8g21.6g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=236488