Possustraganoff

Paista porsaansuikaleet ja sipuli öljyssä, mausta grillimausteella, suolalla ja pippurilla.

Lisää vehnäjauhot ja lisää vesi kun jauhot on kuullotettu.

Lisää ketsuppi, ranskankerma ja cocktail kurkut pilkottuna.

tarjoile perunan kera.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas maustamaton lihasuikale (Hk), annos 200g34g69kcal6.9g0g4.5g0g
Vesi26g0kcal0g0g0g0g
Creme Fraiche Milbona 30% Lidl3.2g9kcal0.1g0.1g1g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix4.6g2.3kcal0.1g0.5g0g0g
Sipuli 4.7g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Coctailkurkku, Pirkka1.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.7g5.9kcal0.2g1.2g0g0.1g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g2.6g23kcal0g0g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g222kcal14.8g4.2g16.2g0.4g
Valittu annoskoko78g111kcal7.4g2.1g8.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna39g56kcal3.7g1.1g4.1g0.1g
Arvot/100g100g142kcal9.5g2.7g10.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=236832