Kasvissosekeitto

Keitä kuoritut kasvikset ja soseuta sosemyllyllä, lisää kerma ja voi kuumenna.

Mausta muskotilla, pippurilla, suolalla, pers
iljalla, voit käytää myös rakunaa, korianteria yms. yrttejä maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 27g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 20g6.6kcal0.1g1.1g0g0.5g
Sipuli (kuorittu)4.5g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Purjosipuli 6.7g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 8.1g6.2kcal0.2g1.3g0g0.1g
Kevytkerma9g11kcal0.3g0.4g0.9g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.3g10kcal0g0g1.1g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.6g1.5kcal0.1g0.1g0.1g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl0.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g76kcal1.8g6.8g4.2g1.6g
Valittu annoskoko78g38kcal0.9g3.4g2.1g0.8g
Annoskoko puolitettuna39g19kcal0.5g1.7g1.1g0.4g
Arvot/100g100g49kcal1.2g4.4g2.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=236943