Punainen jauhelihanokarekeitto

Silppua sipuli ja kuullota kasarissa.

Lisää tomaatti sose ja anna porista pari minuuttia.

Kaada tomaattimehu kasariin, kuumenna kiehuvaksi ja lisää pasta.

Lisää kjauheliha nokareina kiehuvaan keittoon.

Annan kiehua 3-4 min, lisää paloiteltu kesäkurpitsa.

Mausta.

(Lähde: Hyvä Terveys Ruokalehti)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 545 grammaa

Miiami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 7.2g2.2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Rypsiöljy 0.5g4.4kcal0g0g0.5g0g
Tomaattipyree Eure Shopper (100g)2.5g2kcal0.1g0.5g0g0g
Tomaattimehu, oikeat arvot (Marli), annos 200g36g5.2kcal0g1.2g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 13g2.3kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Pasta 3-viljan (Torino)3.2g11kcal0.5g2.1g0.1g0.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha14g24kcal2.7g0g1.4g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0g0.1kcal0g0g0g0g
Persilja 1.8g0.5kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g104kcal7g8.8g4.2g1g
Valittu annoskoko78g52kcal3.5g4.4g2.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna39g26kcal1.8g2.2g1.1g0.3g
Arvot/100g100g66kcal4.5g5.6g2.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237156