Amerikkalainen juusto-suklaakakku, karppiversio

Sekoita mantelijauhe sulatetun voin kanssa.

Levitä seos irtopohjavuokaan (Ø 18 cm) leivinpaperille.

Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 5 min. Purista liika vesi liivatelehdistä ja liuota ne kiehuvan kuumaan kahvitilkkaan.

Sulata suklaa vesihauteessa ja sekoita tuorejuuston joukkoon.

Lisää liivate, makeutusjauhe ja pari tippaa vanilja-aromia ja viimeisenä vaahdotettu kerma.

Kaada täyte vuokaan ja peitä vuoka alumiinifoliolla.

Anna hyytyä jääkaapissa muutamia tunteja, mieluiten seuraavaan päivään.

Irrota kakku ja nosta tarjoiluvadille.

Koristele suklaalastuilla tai -rouheella sekä karkeasti rouhituilla, uunissa tai pannulla paahdetuilla pähkinöillä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Sarik82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g5.6g33kcal1.2g1.1g2.9g0g
Voi 60% rasvaa 3.9g22kcal0g0g2.4g0g
Liivatelehti, gelatiini23g79kcal19.3g0g0g0g
Kahvi (musta), kuppi 100g, muki 200g0.8g0kcal0g0g0g0g
Fazer, premium block tumma suklaa5.6g32kcal0.5g2.1g2.4g0.7g
Suklaa tumma, Ecuador 70% Extra Bitter 125g5.6g29kcal0.5g1.6g2.3g0.3g
Philadelphia tuorejuusto 200g11g29kcal0.7g0.4g2.7g0g
Makeutusjauhe, Pirkka5.6g21kcal0.1g5.2g0g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl17g61kcal0.3g0.5g6.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g609kcal45.2g21.8g38.2g2g
Valittu annoskoko78g304kcal22.6g10.9g19.1g1g
Annoskoko puolitettuna39g152kcal11.3g5.5g9.6g0.5g
Arvot/100g100g391kcal29g14g24.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237190