Appelsiini juustokakku

1. Voitele irtopohjavuoan sivut ja päällystä pohja leivinpaperilla
2. Vatkaa margariini ja sokeri vaahdoksi
3. Vatkaa joukkoon kananmuna
4. Lisää jauhot ja sekoita taikinaksi
5. Painele taikina vuoan pohjille ja reunoille
6. Notkista tuorejuusto kulhossa
7. Sekoita joukkoon loput täytteen aineet
8. Kaada täyte vuokaan
9. Paista 175 asteessa n. 50 min
10. Nosta kakku jäähtymään ja anna vetäytyä hyvin ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Shamaani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 60 (100g)11g58kcal0.1g0.1g6.3g0g
Sokeri 2.5g10kcal0g2.5g0g0g
Kananmuna, pirkka omega 1kpl4.1g5.4kcal0.5g0g0.3g0g
Vehnäjauho, sunnuntai16g56kcal1.9g11.4g0.3g0.5g
Viola appelsiini tuorejuusto, valio14g47kcal1g1.8g3.8g0g
Valio creme fraiche hyla 150 g11g30kcal0.3g0.4g3g0g
Kananmuna, pirkka omega 1kpl12g16kcal1.6g0g1g0g
Sokeri 6g24kcal0g6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.6g2.3kcal0g0.6g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 1.4g4.7kcal0g1.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g507kcal10.8g48g29.4g1g
Valittu annoskoko78g254kcal5.4g24g14.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna39g127kcal2.7g12g7.4g0.3g
Arvot/100g100g324kcal6.9g30.7g18.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238259