Tomaatti-mozzarella patongit

Paista patongit.

Halkaise jäähtyneet patongit puoliksi pitkittäin ja levitä pestoa molemmille puolikkaille (pesto voidaan halutessa korvata oliiviöljyllä).

Siivuta tomaatit ja mozzarella ja kokoa patongit.

Asettele tomaattia ja mozzarellaa vuorotellen patongin päälle.

Pistä valmiit patongit vielä puoliksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 150 grammaa

Mokso1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Esipaistettu patonki Rainbow 1 kpl (150g)39g94kcal3g19.5g0.5g1.1g
Pesto (Pirkka)1.3g7.6kcal0.1g0g0.8g0.1g
Mozzarella Granarolo, 1 pkt=125g5.2g13kcal0.9g0g1g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g33g6.6kcal0.2g1.2g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g242kcal8.4g41.4g4.8g3.4g
Valittu annoskoko78g121kcal4.2g20.7g2.4g1.7g
Annoskoko puolitettuna39g60kcal2.1g10.4g1.2g0.9g
Arvot/100g100g155kcal5.4g26.5g3.1g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238484