Porkkanakakku

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää kuivat aineet ja öljy vaahtoon.

Lisää viimeisenä porkkanaraaste.

Paista pohjaa uunissa 175 asteessa 30 min.
Sekoita kuorrutteen aineet keskenään (tuorejuusto, tomusokeri, vaniljasokeri) ja levitä seos jäähtyneen kakun päälle.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Tulppaani8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 13g52kcal0g12.7g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 9g11kcal1g0g0.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 7.3g25kcal0.7g5.1g0.1g0.3g
Vehnälese 0.7g1.7kcal0.1g0.1g0g0.3g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.7g2.7kcal0g0.6g0g0g
Leivinjauhe 0.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.4g1.5kcal0g0.4g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl7.5g67kcal0g0g7.5g0g
Porkkanaraaste 200g22g6kcal0.1g1.2g0g0.6g
Tomusokeri 1dl=60g5.6g22kcal0g5.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.3g1.2kcal0g0.3g0g0g
Tuorejuusto-kasvirasvaa, rasvaa 24-30 % 11g32kcal1.2g0.3g2.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g447kcal6.2g52.8g22.6g2.4g
Valittu annoskoko78g223kcal3.1g26.4g11.3g1.2g
Annoskoko puolitettuna39g112kcal1.6g13.2g5.7g0.6g
Arvot/100g100g286kcal4g33.8g14.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=239696