Nizzan lohisalaatti

Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.

Keitä papuja pienessä määrässä vettä, valuta ja sekoita joukkoon hieman salaatinkastiketta.

Paista lohiviipaleet pannulla nopeasti niin, että ne saavat kauniin värin.

Kuori ja viipaloi perunat.

Asettele vadille revityt salaatinlehdet ja nosta päälle pavut, perunat, viipaloidut tomaatit ja sipulirenkaat sekä pilkotut kurkut.

Koristele salaatti lohiviipaleilla, munalohkoilla ja oliiveilla.

Valuta päälle loput kastikkeesta

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 482 grammaa

Memppu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papu, vihreä (Findus), annos 100g8.1g1.8kcal0.2g0.2g0g0g
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)12g22kcal2.3g0g1.3g0g
Peruna, keskikokoinen 60g12g7.3kcal0.2g1.6g0g0.1g
Jääsalaatti (pussissa) (Järvikylä), annos 50g10g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g18g3.7kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Kurkku 4.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 1.6g3.2kcal0g0g0.3g0.1g
Kananmuna, keitetty 8.9g13kcal1.1g0g0.9g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Dijonsinappi, Maille, Original0.4g0.3kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g135kcal8g5.4g8.6g1.2g
Valittu annoskoko78g68kcal4g2.7g4.3g0.6g
Annoskoko puolitettuna39g34kcal2g1.4g2.2g0.3g
Arvot/100g100g87kcal5.1g3.5g5.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=242308