V-toimintapuuro

Kuivahedelmät pilkotaan saksilla, pellavarouhe lisätään ja liotetaan yön yli. kuumennetaan ja lisätään kaurahitaleet.

Annetaan hautua hiljakseen .

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Paksumanta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi59g0kcal0g0g0g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti1.8g8.9kcal0.4g0.6g0.5g0.5g
Aprikoosi, kuivattu 3g6.5kcal0.2g1.3g0g0.2g
Luumu kivetön 1.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Viikuna, kuivattu, yksi kappale(15g)3.6g6.9kcal0.1g1.4g0g0.3g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl7.1g24kcal1g4g0.5g0.8g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%1.8g4.4kcal0.2g0.2g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana157g103kcal3.8g15.2g2.2g5.4g
Valittu annoskoko78g52kcal1.9g7.6g1.1g2.7g
Annoskoko puolitettuna39g26kcal1g3.8g0.6g1.4g
Arvot/100g100g66kcal2.4g9.7g1.4g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=242720