Kesäkurpitsanyytti

Leikkaa alumiinifoliosta 4 isoa palaa nyyttejä varten.

Kuori omena ja päärynä.

Leikkaa kesäkurpitsa, omena ja päärynä n. 1,5 * 1,5 cm kuutioiksi ja jaa 4 nyyttiin.

Ripottele päälle aromisuolaa (Aromat) ja laita reilu ruokalusikallinen tuorejuustoa päälle.

Ripottele vielä n. ruokalusikallinen Auramurua päälle ja sulje nyytit.

Kypsennä uunissa n. 225 astetta tai grillissä n. 20-30 minuuttia riippuen siitä, kuinka kypsiksi haluat kasvikset.

Ylikypsä mössö on aivan taivaallista!
Niille, jotka eivät pidä homejuustosta voi käyttää myös maustamatonta tai yrtti-tuorejuustoa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Cattleya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 33g5.9kcal0.2g0.8g0.1g0.2g
Omena, keskikokoinen 200g16g5.5kcal0g1.2g0g0.3g
Päärynä kuorittu 16g7.1kcal0.1g1.3g0g0.6g
Valio Viola sinihome tuorejuusto8.1g13kcal0.7g0.3g1.1g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g4.9g13kcal1.3g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g88kcal4.6g7.2g4g2.2g
Valittu annoskoko78g44kcal2.3g3.6g2g1.1g
Annoskoko puolitettuna39g22kcal1.2g1.8g1g0.6g
Arvot/100g100g57kcal2.9g4.6g2.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243849