Mansikka-mannapuuro

1 l vettä + mehua
1 l mansikoita
½-1 dl sokeria
½-1 tl mineraalisuolaa (Pan)
2½ dl Myllyn Paras Mannasuurimoita tai Kauramannasuurimoita

Valmista laimennettu mehu seuraavasti: esim.

vettä n. 7 dl + mehua n. 3 dl, tarkista sopiva voimakkuus ja kiehauta mehu kattilassa.

Lisää mansikat, sokeria (määrään vaikuttaa mehun voimakkuus ja makeus), hiven suolaa ja mannasuurimot vatkaten sekaan.

Anna kypsyä hiljalleen n. 10 min välillä sekoittaen.

Tarjoile kuumana tai kylmänä.

Resepti: Arja Savela, Myllyn Paras Oy

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Xedra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mehu, mehujuoma 43g19kcal0g4.7g0g0g
Mansikka 21g10kcal0.1g1.8g0g0.4g
Sokeri 3.4g14kcal0g3.4g0g0g
Mannasuurimo 11g34kcal1.1g6.8g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g154kcal2.4g33.4g0.2g1.6g
Valittu annoskoko78g77kcal1.2g16.7g0.1g0.8g
Annoskoko puolitettuna39g39kcal0.6g8.4g0.1g0.4g
Arvot/100g100g99kcal1.5g21.4g0.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243970