Rinkutinkun kanariisipata

Kaikki ainekset pataan ja 200 astetta niin kauan, että vesi on imeytynyt.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2905 grammaa

Rinkutinku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi pitkäjyväinen, puuroutumaton 16g58kcal1.3g12.6g0.1g0.3g
Broilerin fileesuikaleet, hunajamarinoitu, Saarioinen16g21kcal2.7g0.3g1.3g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g11g3kcal0.1g0.6g0g0.3g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu (Golden Star), 13.5 g, 1 rkl0.3g2.4kcal0g0g0.3g0g
Vesi35g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g169kcal8.2g27g3.4g1.2g
Valittu annoskoko78g84kcal4.1g13.5g1.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna39g42kcal2.1g6.8g0.9g0.3g
Arvot/100g100g108kcal5.2g17.3g2.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245081