KARPPILEIPÄ

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Liuota hiiva veteen ja sekoita kananmunat ja lisää veteen.

Lisää kuivat aineet ja vaivaa taikinaksi, Paista 200* asteessa n. tunti.

Ohjeessta tulee yksi vuokaleipä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Kuronen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi24g0kcal0g0g0g0g
Gluteenijauho (seitanjauho) (Vantastic foods), annos 50g18g71kcal14.6g1.3g0.7g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 6.6g21kcal0.7g3.9g0.1g0.4g
Auringonkukansiemeniä, kuorittuja (Risetti), annos 500g6g34kcal1.4g1.2g3g0.4g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 3.9g13kcal1.1g0.3g0.8g1.2g
Kananmuna kuoreton 13g19kcal1.7g0g1.4g0g
Ruokaöljy keskiarvo 3.2g29kcal0g0g3.2g0g
Hiiva, 50g2.4g1.5kcal0.3g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g374kcal39.6g13.4g18.4g4g
Valittu annoskoko78g187kcal19.8g6.7g9.2g2g
Annoskoko puolitettuna39g94kcal9.9g3.4g4.6g1g
Arvot/100g100g240kcal25.4g8.6g11.8g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245533