Metsäsienikeitto 2 juustoa

Kuullota paistinpannulla sipulisilppu ja pilkotut sienet voissa, mausta merisuolalla ja mustapippurilla.

Lisää kiehuvaan veteen sipuli-sienisilppu ja koskenlaskijajuusto (voi olla myös perinteinen tms maun mukaan) kun juusto on sulanut lisää ruokakerma.

Lopuksi voit halutessasi keitosta samettisempaa soseuttaa sauvasekoittimella.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Orkidea04
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sieni rouskut, suolattu 15g3.8kcal0.2g0.3g0.1g0.4g
Sipuli 1.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Voi 0.6g4.3kcal0g0g0.5g0g
Vesi35g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g12g29kcal2.2g0g2.6g0g
Ruokakerma aura sinihomejuusto (Valio), annos 100g15g16kcal0.3g0.5g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g108kcal5.4g1.8g9.4g0.8g
Valittu annoskoko78g54kcal2.7g0.9g4.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna39g27kcal1.4g0.5g2.4g0.2g
Arvot/100g100g69kcal3.5g1.2g6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=246891