Tonnikalapannari

Pilko paprikat ja sipulit.

Raasta juustot.

Sekoita kaikki aineet sekaisin, laita seos uunipannulle, 200 C noin 35-45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Syyskuu12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 20g28kcal2.4g0.1g2g0g
Oltermanni, perinteinen11g38kcal2.7g0g3.1g0g
Aurajuusto6.1g21kcal1.2g0g1.8g0g
Paprika punainen 6.1g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Paprika keltainen 6.1g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)4.3g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki14g11kcal1.9g0.3g0.3g0g
Psyllium husk (Lindroos), annos 4g0.2g0kcal0g0g0g0.2g
Tonnikala öljyssä 5.5g11kcal1.5g0g0.5g0g
Tonnikala ( chilikastikkeessa pirkka )5.5g7.7kcal0.7g0.4g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana157g243kcal21.4g3.2g16.2g1g
Valittu annoskoko78g121kcal10.7g1.6g8.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna39g61kcal5.4g0.8g4.1g0.3g
Arvot/100g100g155kcal13.7g2g10.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=250062