Porkkana-parsakaalikeitto

Kuori ja paloittele (pieniä /keskikokoisia 7kpl) ja laita kiehumaan veteen (1-1,5 litraa).

Lisää punaiset linssit (2dl) ja keitä noin 15 -20 min. Paloittele ison parsakaalin nuput ja lisää keittoon.

Keitä noin 5 min. Leikkaa joukkoon runsaasti persiljaa.

Mausta muskottipähkinällä.

Lopuksi soseuta keitto.

Voit lisätä myös kasivsöljyä lopuksi.

(Öljyä ei tavitse kuumentaa.)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Veraelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 31g10kcal0.2g1.7g0.1g0.8g
Parsakaali brokkoli 26g9kcal1.2g0.5g0.1g0.6g
Punaisia linssejä (Gogreen), annos 100g21g71kcal5.2g12.2g0.5g2.2g
Persilja 0.8g0.2kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g181kcal13.2g28.8g1.4g7.4g
Valittu annoskoko78g90kcal6.6g14.4g0.7g3.7g
Annoskoko puolitettuna39g45kcal3.3g7.2g0.4g1.9g
Arvot/100g100g116kcal8.5g18.4g0.9g4.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=250549