Jumpen-naudanpaahtopaistisuikalekastike

Ruskista paahtopaistipannulla öljyssä, mausta myllystä mustapippurila, laita sekaan ruokakerma ja mausta vasikkanfondilla, hauduta riittävän kauan esim. 1 h, lisää lopuksi creme fraiche.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Jumpe70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paahtopaistisuikale naturell (Atria), annos 400g41g47kcal9g0g1g0g
Extra virgin oliiviöljy (Rainbow), annos 10g2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Flora kevyt ruoka 7%21g18kcal0.2g0.9g1.4g0g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g2.1g3.3kcal0.2g0.6g0g0g
Creme fraiche, 8% rasvaa (Arla), annos 100g12g14kcal0.4g0.8g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g200kcal19.6g4.6g11g0g
Valittu annoskoko78g100kcal9.8g2.3g5.5g0g
Annoskoko puolitettuna39g50kcal4.9g1.2g2.8g0g
Arvot/100g100g128kcal12.5g2.9g7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=251393