Kesäkurpitsa-pähkinäpaistos

Kesäkurpitsaa 2-3 kpl suikaloituna, soijarouhetta 2 dl, 1 dl punaisia linssejä, 1,2 dl hasselpähkinärouhetta, vettä 2-3 dl, kookosmaitoa 1 säilyketölkki, suolaa.

sekoita ainekset isossa uunivuoassa ja paista 175 asteessa noin 20 minuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Veraelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 46g8.3kcal0.3g1.2g0.2g0.3g
Hasselpähkinä 4g26kcal0.6g0.1g2.4g0.7g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g3.1g10kcal1.6g0.9g0g0.5g
Punainen linssi risenta 500g=6dl4.3g13kcal1.1g2.1g0g0.4g
Kookosmaito (Eldorado), annos 400g21g33kcal0.3g0.2g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g180kcal7.8g9g12.2g3.8g
Valittu annoskoko78g90kcal3.9g4.5g6.1g1.9g
Annoskoko puolitettuna39g45kcal2g2.3g3.1g1g
Arvot/100g100g115kcal5g5.8g7.8g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=251994