Täysjyväsämpylä

Hiiva liotetaan veteen, lisätään mausteet.

Alustetaan taikinaan jauhot, lisätään loppupuolella pehmeä rasva.

220 astetta, noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Parsky
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 1.4g1.1kcal0.2g0g0g0.1g
Voi ingman2.8g21kcal0g0g2.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 29g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.7g2.8kcal0g0.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 15g51kcal1.5g10.4g0.2g0.5g
Myllärin sämpyläjauhoseos 1 dl = 70g30g99kcal3.6g19.5g0.7g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g349kcal10.6g61.2g6.4g6g
Valittu annoskoko78g174kcal5.3g30.6g3.2g3g
Annoskoko puolitettuna39g87kcal2.7g15.3g1.6g1.5g
Arvot/100g100g223kcal6.8g39.2g4.1g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=253565