Kesäkurpitsa-juustokeitto

Kuumenna rasva kattilassa.

Laita kattilaan kuorineen kuutioidut kesäkurpitsat ja hienonnettu purjo, ja pehmennä.

- Lisää vesi, kanafondi ja sulatejuusto pieninä palasina.

Hauduta n. 10 min.

- Tee suurus sekoittamalla vehnäjauhot ja kerma, ja suurusta keitto.

- Mausta keitto basilikalla ja timjamilla, ja anna kiehua vielä muutaman minuuttin.

-Halutessasi soseuta!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Hile84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 29g5.2kcal0.2g0.7g0.1g0.2g
Purjosipuli 10g2.2kcal0.2g0.2g0g0.2g
Sulatejuusto, olympia perinteinen 20%4.8g12kcal0.7g0.2g1g0g
Basilika, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Timjami 0g0kcal0g0g0g0g
Kanafondi makutiiviste (Knorr), annos 29g1.4g0.8kcal0g0.1g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 29g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma 10% rasvaa (Valio), annos 200g2.4g2.9kcal0.1g0.1g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Voi 0.7g4.9kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g63kcal2.6g4g4.2g0.8g
Valittu annoskoko78g32kcal1.3g2g2.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna39g16kcal0.7g1g1.1g0.2g
Arvot/100g100g40kcal1.7g2.6g2.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=253977