Chili con Carne & Chorizo

Pilko sipuli.

Kulota sipuli pannulla siirrä pataan.

Paista jauheliha pannulla ja siirrä pataan.

Pilko chorizo-makkara ja pannulla ja siirrä pataan.

Pilko paprika ja chili ja lisää pataan.

Hienonna valkosipuli ja lisää muiden aineiden kanssa pataan.

Hauduta matalalla lämmöllä n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Xl8r
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria kevyt jauheliha15g26kcal2.9g0g1.5g0g
Tomaattimurska 30g8.9kcal0.2g1.6g0.1g0.6g
Kidneypapu, suolaliemessä11g12kcal0.9g2g0.1g0.9g
Chili paprika punainen1.9g0.8kcal0g0.2g0g0g
Chorizo-paprika makkara (Dulano)5.7g25kcal1.2g0.1g2.2g0g
Paprika, punainen5.8g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g7.5g5.4kcal0.2g1.3g0g0g
Valkosipuli 0.9g1kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g161kcal11.2g11.4g7.8g3.2g
Valittu annoskoko78g80kcal5.6g5.7g3.9g1.6g
Annoskoko puolitettuna39g40kcal2.8g2.9g2g0.8g
Arvot/100g100g103kcal7.2g7.3g5g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=254057