Kukkakaali/parsakaaligratiini

Paloittele ja esikeitä kaalit, ehkä 10-15 min. Tee bechamel -kastike kermasta, voista ja vehnäjauhoista, kiehauta niin että sakenee, lisää tähän juusto.

Kaada kastike ja kaalit uunivuokaan ja paista 200 C noin 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Linda101
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, keitetty, suolaa 39g9kcal0.7g0.8g0.1g0.9g
Parsakaali, keitetty, suolaa 24g8.3kcal1.1g0.5g0.1g0.6g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g12g14kcal0.4g0.4g1.2g0g
Voi 0.5g3.5kcal0g0g0.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.7g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Mozzarella juustoraaste, valio2.4g7kcal0.6g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g90kcal5.8g4.4g4.6g3g
Valittu annoskoko78g45kcal2.9g2.2g2.3g1.5g
Annoskoko puolitettuna39g23kcal1.5g1.1g1.2g0.8g
Arvot/100g100g58kcal3.7g2.8g2.9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255053