Tomaatti vuohenjuusto piirakka

Jauhot ja rasva nypitään muruiksi lisätään vettä sen verran että taikinasta tulee muotoiltava ja kimmoisa, kaulitaan piirakkavuuan pohjalle.

Annetaan levätä 30 kylmässä.

Pohjan päälle levitetään tuorejuusto ja rahkaeos, lisätään reilusti basilikaa ja tomaattiviipaleet, päälle rkl öljyä tipoittain ripoteltuna ja pippuria ja suolaa myllystä.

Valkosipulia myös mausteeksi jos muistaaja ripaus sokeria
paista 225 asteessa 15-20 min. pohjaa voi myös paistaa etukäteen pari minsaa, superherkkua!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 197 grammaa

Merrim
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 12g41kcal1.2g8.3g0.1g0.4g
Voi 5g36kcal0.1g0g4g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Kaurahiutale 4g15kcal0.6g2.3g0.3g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 5g0kcal0g0g0g0g
Vuohenjuusto, Soignon, Light7.4g18kcal2g0.2g1g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki12g6.9kcal1.1g0.6g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g28g5.6kcal0.2g1.1g0.1g0.4g
Basilika, kuivattu 3g7.6kcal0.4g0.6g0.1g1.2g
Ruokaöljy keskiarvo 1g8.8kcal0g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana157g279kcal11.2g26.6g13.2g4.8g
Valittu annoskoko78g139kcal5.6g13.3g6.6g2.4g
Annoskoko puolitettuna39g70kcal2.8g6.7g3.3g1.2g
Arvot/100g100g178kcal7.2g17g8.4g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255722