Porkkanakakku

Vatkaa munat, lisää makeutusneste ja voisula sekä yhdistetyt kuivat aineet ja porkkanaraaste.

Levitä noin sentin paksuiseksi levyksi leivinpaperitetulle vuualle.

Paista 200 asteessa noin 15 min.

Täytä kakku puolella täytteestä ja kuorruta lopulla.

Kakusta tulee aika pieni, joten isommalle porukalle kannattaa ohje ainakin tuplata.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Tanjaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu14g17kcal1.5g0g1.2g0g
Makeutusneste (Hermesetas), annos 5g0.3g0kcal0g0g0g0g
Voi 10g74kcal0.1g0g8.3g0g
Hasselpähkinäjauhe meira (Meira), annos 70g10g6.2kcal1.4g0.3g6.1g0g
Leivinjauhe 1.5g2.7kcal0.1g0.6g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.5g5.5kcal0.1g1.2g0.1g0g
Porkkanaraaste 200g20g5.5kcal0.1g1.1g0g0.5g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton20g33kcal1.6g0.8g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g287kcal9.8g8g36.6g1g
Valittu annoskoko78g144kcal4.9g4g18.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna39g72kcal2.5g2g9.2g0.3g
Arvot/100g100g184kcal6.3g5.1g23.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255749