Maisan karppipitsa

Sekoita rahka, munat ja jauhot (vehnälese on mainittu aineksissa alimpana, älä unohda).

Levitä taikina leivinpaperin päälle pellille.

Ripottele puolet juustoraasteesta päälle.

Paista uunissa vaalean ruskeaksi.

Lisää täytteet ja loput juustoraasteesta.

Paista, kunnes juusto on saanut väriä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 8.1g12kcal1g0g0.8g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 1.8g5.4kcal0.2g1g0g0.2g
Leivinjauhe 0.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Vehnälese 0.9g2kcal0.1g0.1g0g0.3g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki18g10kcal1.6g0.9g0g0g
Emmental juustoraaste valio11g43kcal3.2g0g3.3g0g
Purjosipuli 2.9g0.7kcal0.1g0.1g0g0.1g
Broileri, rintafilee, paistettu, nahaton 7.6g13kcal2.1g0g0.5g0g
Broilerifilee, uunissa 4.8g6.8kcal1.5g0g0.1g0g
Herne-maissi-paprika Apetit (200g)15g10kcal0.6g1.8g0.1g0g
Banaani, kuorittu 5.2g4.5kcal0.1g1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana157g217kcal21g10.2g9.6g1.4g
Valittu annoskoko78g109kcal10.5g5.1g4.8g0.7g
Annoskoko puolitettuna39g54kcal5.3g2.6g2.4g0.4g
Arvot/100g100g139kcal13.4g6.5g6.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=257687